Turvapaikanhakijat – Itsepetoksen huipentuma

Kirjoittanut Kari U. Huuhtanen

Suomen itärajalla ”kuhisee”. Heikkokuntoisia turvapaikanhakijoita valuu itäiseen Suomeen vielä toistaiseksi pienissä ryhmissä. Tilanne muuttuu, kun pakkanen hellittää ja nietokset sulavat. Nämä raukat joutuvat kylmissään ja nälissään, vapisevin pienin kätösin nojaamaan polkupyörien tankoihin onnelansa saavuttaakseen. Väittävät viisaat, että vika on Venäjän, joka mobilisoi vähäosaisia liikekannalle. Venäjä on nyttemmin siis käyttänyt kaikki sillä jäljellä olevat henkiset voimavaransa aloittaakseen Suomen ja suomalaisten kiusaamisen. Ilmiö sinällään ei ole uusi, mutta noottien ja ammusten asemesta se käyttää tällä hetkellä kävelevää ja pyöräilevää, halpatyövoimaksi koulutettavaksi soveltuvaa väkeä. No, Woltit ja vastaavat halpatyövoiman hyödyntäjät lienevät asiasta innoissaan.

Suomi valtiona taasen pyrkii estämään moista käyttäytymistä ”oikeasuhtaisilla” toimenpiteillä sulkemalla virallisia rajanylityspisteitä, vastaamalla ”hybridivaikuttamiseen” jälleen vähitellen – pikkuhiljaa ja varovasti. Milloin suomalainen havahtuu ja herää huomaamaan kyseisten toimien olevan vain surkuhupaisaa itsepetosta? Onko ”sivistys” syönyt kaikki selkärangallisemme? Jos Venäjä ohjaa rajalle, on se todellakin Venäjän vika, moraalittomuutta sekä heikkoutta. Jos Suomi päästää näitä henkilöitä, kuten näyttää tekevän, on se suomalaisten vika, moraalittomuutta sekä heikkoutta. Kyse ei ole humanitaarisesta maahantulosta eikä pakolaisuudesta. Jokainen henkilö on aivan itse lähtenyt seikkailulleen pitkin maapalloa.

Tuo ympäri maapalloa vaelteleva joukkio koostuu pääosin nuorista miehistä, joiden tarkoitusperät eivät liene jääneen kenellekään enää tässä vaiheessa epäselväksi. Hyödynnetään maailman hölmöintä ja onnellisinta kansaa ihmisoikeuksien ja kurjien kohtaloiden varjolla. Tullaan nauttimaan ilmaisesta leivästä, koulutuksesta ja monista muistakin lappusilmiemme järjestelemistä etuuksista. Lisäksi osa viranomaisistamme (Migri) on valmiina jopa siirtämään Ukrainasta, sodan jaloista tulleita, aidosti turvaa tarvitsevia pakolaisia näiden elintasopakolaisten ”tieltä” muualle.

Vakiintuneisiin asuinolosuhteisiin jo tottuneet ja ”työteliäät” eurooppalaiset asetetaan jostain syystä ihmisarvoltaan afrikkalaisia ja arabilähtöisiä tulijoita alemmalle tasolle. Toki Migri perui Oulussa ukrainalaisten ”häätö- ja muuttopäätöksen”, mutta ko. viranomaisten ajattelumaailma tulikin jo selväksi. Epäinhimillisyyden ja tyhmyyden toiminnassa esti vain julkinen häpeä!

Jospa käännettäisiin tilannetta ajatuksellisesti toisin päin. Suomessa vaikkapa pohjalaiset ja saamelaiset ”klaanit” aloittaisivat keskinäisen nahistelun. Ei olisi kenenkään mukavaa osallistua tällaiseen nahisteluun, sillä siinä voisi satuttaa itsensä. No, pohjalais- ja saamelaisisäntä pusikossa kohdatessaan toteaisivat ettei homma kannata eikä hyödytä ketään, lähdetäänpä lipettiin, tosin naisväki voidaan jättää hyökkääjien iloksi ja lapset uuteen ideologiaan kasvatettavaksi. Valehdellaan heille, että pääsevät perässä, kun elämämme uudessa kotimaassa on vakiintunut ja tavoitteeksi asetettu tulotaso saavutettu….hihhih. Matkailun kohteeksi valikoituisi Somalia. Herrat tilaisivat savolaiselta rosvopäälliköltä 10.000 euron hintaisen kyydin Venäjän, Syyrian, Egyptin, Sudanin ja Etiopian läpi Somaliaan. Polkupyörät lunastettaisiin Etiopian paikallisilta viranomaisilta, Ulassanin tai Ohalen nurkilta noin 100 euron kappalehintaan. Sitten vaan rajalle taluttamaan pyörää ja harras toive isännillä olisi päästä Somaliaan ja saada sieltä turvapaikkakin. Tähän asti isänniltä olisi ”palanut” ainakin 11.000 euroa käteisenä (pitäähän sitä syödä ja kossutkin ottaa). Kokonaiskustannukseksi muodostuisi euron verran/vaellettu kilometri. Sitä ei hyväksy matkavähennyksenä edes Suomen verottajakaan.

Saisivatko isännät pakolaisstatuksen? Ehkäpä, jos kaivelisivat vielä sen taskunpohjalla jäljellä olevan 15.000 euroa ja maksaisivat lahjuksena oikealle viranomaiselle. Toisaalta, jopa somalialainenkin viranomainen voisi kyseenalaistaa tulijoiden motiivit. Miksi hitossa nuo eivät lentäneet vaikkapa Thaimaahan lomalle, kun kerran rahoissaan kieriskelevät. Paljonko mahtaakaan vielä maata herrojen pankkitilillä? Miksi siis pakolaisstatuksella yhtään mihinkään, varsinkaan kengänpohjiaan kuluttaen? Tuollaisella rahankäytöllä kykenee maksamaan vaikka palkkamurhaajan hoitelemaan mahdolliset ”vainoojat” pois päiviltä.

Todennäköisemmin näiden suomalaisisäntien matka päättyisi taskujen tyhjennyttyä joko somalialaisille pahnoille tai kuula niskassa paikalliselle tienpientareelle, kulkukoirien lounaaksi. Ei Somalia panostaisi majoituskuluihin n. 30€/päivä/tulija suomalaisten asuttamiseen eikä maksaisi heille n. 300 euron kuukausittaista vastaanottorahaa, puhumattakaan veloituksettomasta terveydenhuollosta, koulutuksesta tai kauppakeskusten kaiteisiin nojailuista. Tuskinpa isännät myöskään maleksisivat vapaina somalialaisilla kaduillakaan. Ei vaikka Suomesta tulisi vain nuo kaksi isäntää. Ei tätä tietenkään pidä arvioida eikä ihmetellä, sillä Somalia ei liene sivistysvaltio tai pidä suuremmin huolta ihmisoikeuksistakaan. No, jos oikein hyvin herroille kuitenkin kävisi ja majoitus sekä vähän käyttöšillinkejäkin löytyisi, niin ei kun Telegram laulamaan. Näin se pohjoinen Suomi tyhjenisi, nahistelut loppuisivat ja porotaloudelle jäisi enemmän elintilaa. Eiköhän tuo Somalia mielellään asuttaisi vielä n. 700.000 suomalaista isäntää lisääkin, kun nuo kaksikin kerran huolivat. Muutaman vuoden päästä suomalaiset olisivatkin hyvin edustettuina somalialaisissa omaisuusrikos-, raiskaus- ja jengiytymistilastoissa. Jos ko. tilastoja siellä pidetään….voi olla normaaliakin kansalaisaktiivisuutta, en kyseistä kylää juurikaan tunne.

Onko Suomessa järjestettävissä omaan haasteeseemme korjaavia toimenpiteitä? Onko suomalaisten ihmis- tai elämiskäsitys jo sellainen, että mahdollisille ihmisvyöryille ei voida mitään? Tällä hetkellä tehdään koviakin julkisia ulostuloja mm. poliitikkojemme toimesta, mutta realismia kuitenkin on se, että kaikki tulijat jostain kumman syystä otetaan vastaan, kuka milläkin verukkeella. Yhtä oksettaa, toinen on heikko, kolmannella liian pieni polkupyörä, neljättä paleltaa ja niin edespäin. Eräs ratkaisukeskeisenä itseään pitävä demari ehdotti, että laitetaan jokaisesta tällaisesta vastaanotettavasta vaikkapa 100.000 euroa Ukrainan sotakassaan. Outo ajatus, lieneekö poliittisten pisteiden keruu ollut päällimmäisenä ajatuksissa. Toki ehdotus sopii hyvin demareiden talousajatteluun – rahat ulos ja vähäosaiset elätettäviksi. Parempiakin tapoja on pysäyttää tämä epävirallinen matkailu maahamme.

Luovutetaan jokaisesta vastaanotettavasta yksi Suomessa majaileva venäläinen tai Suomen ja Venäjän kaksoiskansalainen Venäjälle. Vaihdetaan porukkaa siis päittäin. Saisi Venäjäkin n. 87.000 uutta edustajaa Ukrainan rintamalle ja Suomi onnistuisi paikkaamaan halpatyövoiman vajeensa.

Kommentointi on suljettu.

Create a website or blog at WordPress.com

Ylös ↑